Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Produse din mase plastice biodegradabile
Brand
Toate modele
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru protejarea mediului înconjurător, firma noastră pe baza testelor şi încercărilor efectuate încă de la începutul anului 2008 a introdus în fabricaţie produsele de mase plastice biodegradabile cu o tehnică reuşită şi cu o documentaţie completă care corespunde cerinţelor directivei europene 94/62/EC.

Produsele noastre biodegradabile din polietilenă LDPE, MEDPE sau HDPE sub forme de folii, saci, pungi, sacoşe (Tip maieu sau tip banană cu mâner întarit), huse termocontractibile, etc., sunt rezistente, iar celelalte caracteristici rămân identice cu polietilena obişnuită, sunt sigure pentru sănătatea umană, dar când viaţa programată se încheie şi produsul nu mai este necesar, se degradeaza printr-un proces oxo-biodegradabil.

Materialul plastic oxo-biodegradabil poate fi programat din fabricaţie să se degradeze într-un anumit timp la cerinţa clientului. (Este indicat 18-24 luni de la data fabricaţiei) Descompunerea controlată a produselor are loc sub acţiunea microorganismelor şi oxidării, în armonie cu prevederile standardului ASTM D6954-04 ("directive referitoare la examinarea materialelor plastice prin intermediul combinaţiei de oxidare biologică în mediul natural", rezultând bioxid de carbon, saruri minerale, apă şi biomasă, nelăsând nici un fel de reziduri toxice şi asigură reducerea poluării mediului înconjurător.

Tehnologia societăţii noastre "d2W oxo-biodegradabilă" a fost testată şi înregistrată în Anglia sub nr. 3286343 şi sa emis autorizaţia nr. 0901004/07.01.2009 pe care o puteţi vizualiza clicuind pe imaginea alăturată.
Din Gura in Gura